Tragjedi në Indi: 40 pasagjerë të humbur në lumë pas shembjes së urës, mori me vete 2 autobusat

210

 

160803164211-india-bridge-collapse-goa-exlarge-169

Gati 50 njerëz janë  shpallur të humbur pasi një prej dy urave kryesore që lidhin qytetet Indiane të Mumbait dhe Goa u rrëzua papritur mbi lumin e thellë.

“Ura u rrëzua rreth 2 paradite me orën lokale të mërkurën, tha zëvendës komandant i Reagimit ndaj Fatkeqësive dhe Mbrojtjes Civile (NDRF),- dy autobusë kanë rënë në ujërat e lumit”.

Autobusët e udhëtarëve shtetërore kishin rreth 50 vetë ndërkohë që po kalonin urën.

Presion të lartë nga përmbytjet e lumit shkaktuan  kolapsin dhe ura ishte ndërtua në kohërat kolonive britanike.

Comments