Tridhjetë e dy fotografi që tregojnë se si duken filmat e famshëm pa efekte speciale[Foto]

337

Kinemaja po zhvillohet me shpejtësi dhe krijuesit e filmave të efekteve speciale, të cilët nuk mund t’i ëndërronim kurrë në shekullin e 20-të, janë në dispozicion sot.

Ne ju ofrojmë një shans për të krahasuar mënyrën se si filmat më spektakolarë duken para dhe pas përdorimit të efekteve speciale.A mendoni se është në rregull që filmat kanë ndryshuar kaq shumë në sajë të grafikut kompjuterik?

Bright Side ju ofron një vështrim prapa skenave të disa filmave më të famshëm. /Telegrafi/

Filmi “Jurassic World”

Filmi “Avengers: Infinity War”

Filmi “Deadpool 2”

Filmi “The Jungle Book”

Filmi “Captain America: Civil War”

Filmi “X-Men: Apocalypse”

Filmi “Doctor Strange”

Filmi “It”

Filmi “Pan”

Filmi “Exodus: Gods and Kings”

Filmi “Ex Machina”

Filmi “The Legend of Tarzan”

Filmi “Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children”

Comments