Trump do të humbasë zgjedhjet presidenciale, ky është sondazhi që e vërteton

317

 Trump do të humbasë zgjedhjet presidenciale, ky është sondazhi që e vërteton

Moebel THEMA

Republikani Donald Trump është akuzuar nga shumë  gra për dhunë seksuale. Ai ka mburrej se nuk ka paguar taksat federale, ka kërcënuar me burg kundërshtaren e tij dhe ka thenë se sistemi zgjedhor është i manipuluar. Mesa duket të gjitha këto kanë ndikuar në fushatën e tij presidenciale, shkruan “The independent”.

Një sondazh i ri, i publikuar tre javë para ditës së zgjedhjeve, tregon se Donald Trump është plotë 11 pikë mbrapa Hillary Clinton, raporton syri.net. Sondazhi nga “NBC News dhe Wall Street Journal tregon  libertarian Gary Johnson me 7 për qind të mbështetësve dhe Partinë e Gjelbër të  Jill Stein në 2 për qind.

Theskosojme se Obama mundi John McCain në vitin 2008 me vetëm me vetëm shtatë pikë dhe fitoi kundër Mitt Romney në vitin 2012 me vetëm 4 për qind  diferencë.

Image

Comments