Trump: Puna e politikës është mjaft e vështirë dhe e “ndyrë”

147
Trump: Puna e politikës është mjaft e vështirë dhe e “ndyrë”

Presidenti i ri amerikan, Donald Trump ka folur para masës pas rezultateve të cilët e bënë president.

“Është koha për ne që të bashkohemi si një popull i vetëm. Unë do të jem president i gjithë amerikanëve”.

“Do të punojmë që ta realizojmë ëndrrën amerikane. Do t’i mbështes projektet e secilit popull në botë.

“Çdo amerikan do ta ketë mundësinë ta realizojë ëndërrën e tij”

“Puna e politikës është mjaft e vështirë dhe e “ndyrë” mirëpo, tani do të punojmë së bashku”, ka thënë Trump.

Comments