Trupi i pajetë në Mat, policia: E gjetëm pas dy ditë kërkimesh, e rrëmbeu rrjedha e përroit

286

Trupi i pajetë në Mat, policia: E gjetëm pas dy ditë kërkimesh, e rrëmbeu rrjedha e përroit

Pas dy ditë kërkimesh nga policia dhe familjarët, është gjetur në Mat trupi i pajetë i 43-vjeçarit Xhevahir Ndoji, i cili ishte mbytur pasi e kishte marrë rrjedha e përroit.

Trupi i pajetë u gjet në vendin e quajtur “Myza e Gjetanit” rreth një kilometër larg Liqenit të Ulzës. Trupi është gjetur  rreth 30 kilometra larg makinës dhe  vendit ku e rrëmbeu rrjedha e përroit,(Ura e Filatit ku bashkohet Përroi i Planit të

Paraprakisht në trupin e viktimës nuk janë konstatuar dëmtime të tjera përveç atyre të shkaktuara si pasojë e mbytjes në lumë.

Comments