Turku me 5.3 milionë ndjekës në Instagram nuk e flet as një fjalë anglisht (Foto)

152

 

Moebel THEMA

Turku me 5.3 milionë ndjekës në Instagram nuk e flet as një fjalë anglisht (Foto)

Burak Ozvit është sot për sot aktori më i njohur turk.

Burak edhe pse është njohur në të gjitha vendët ku transmetohen serialet turke, ai vazhdon të mos e flet as një gjuhë tjetër në rrjetin social Instagram për veç asaj turke, shkruan Gazetablic.

“Bali Beu” i famshëm sot numëron mbi 5.3 milionë ndjekës në Instagram, ai çdo ditë poston foto dhe në të gjitha fotot që poston ai shkruan vetëm në gjuhën e tij turke.

Do te ishte mirë që edhe këngëtaret, artistët tanë të marrin mësim nga turku se si ruhet dhe promovohet gjuha amtare.

 

 

Comments