U kthye nga Franca për të luftuar në Kosovë, Qeveria nuk i jep certifikatë (VIDEO)

137

Moebel THEMA

veteran

E kishte lënë Francën për t’iu bashkangjitur UÇK-së, ndërsa 17 vjet pas çlirimit të Kosovës nuk i njihet as statusi i veteranit.

Gani Bajrami tash e 40 vjet jeton në Francë, mirëpo ai kishte ardhur nga Franca në kohën e luftës në Kosovë për t’iu bashkuar Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, si pjesëtar i Brigadës 138 “Agim Ramadani”, ndërsa tani kur ai ka ardhur për të marrë certifikatën me të cilën vërtetohet se ai është veteran i luftës, Qeveria e Kosovës nuk po ia lëshon një të tillë.

Bajrami ka ardhur nga Franca dhe është drejtuar në Qeveri për të marrë këtë certifikatë, por tashmë dy muaj Komisioni Qeveritar për Veteranë nuk është duke punuar, të paktën kështu i është thënë atij.

 

Comments