Udhëton 4000 kilometra me biçikletë për ta bërë haxhin

210

Rrjetet sociale kanë botuar fotografinë e kinezit i cili këtë vit vendosi të bëj haxhin, por në mënyrë të veçantë. Vendosi që rrugën nga Kina në Arabinë Saudite ta bëj me biçikletë, shkruan islambosna.

Udhëtimin e tij e ka filluar para katër muajsh dhe ka udhëtuar katër mijë kilometra.

1

Comments