UEFA me qasje antishqiptare dhe fashiste !

706

UEFA po tregohet super fashiste me denime drakonike ndaj FSHF -së për tifozet Dakun, dhe tani paska gjobitur dhe zviceranet për flamurin e UÇK-së .

Kjo përndjekje ndaj flamurit tonë kombëtar dhe flamurit të UÇK -së tregon që slloveni A.Ceferin dhe ndihmesit e tij ushqejn ndjenja antishqiptare dhe paftyresi të madhe .

Erald Selca

Comments