UEFA ndryshon ditët e ndeshjeve të Ligës së Kampionëve, “çmendet” Premierliga

159

Moebel THEMA

UEFA ka plane të mëdha sa i përket ndeshjeve të Ligës së Kampionëve në të ardhmen.

Ky institucion është duke punuar që ndeshjet e Ligës së Kampionëve të zhvillohen në fundjavë, ditën e shtunë, për të rritur të ardhurat nga të drejtat televizive.

Kundër kësaj ideje është deklaruar Premierliga, që frikësohet se do të bjerë niveli dhe të ardhurat e futbollit në këtë vend.

Kujtojmë se UEFA tashmë ka zhvendosur finalen e Ligës  së Kampionëve nga dita e mërkurë në atë të shtunë.

Comments