Ujq në afërsi të Kalasë së Sllatinës, banorët apelohen të kenë kujdes-Foto

342


Midis zonës që lidh Leshkën dhe Sllatinën gjegjësisht në kalanë e kësaj të fundit janë parë ujq që është e pazakontë në këtë kohë që ata të zbresin deri në këto zona të ulëta raporton Faktiditor.Ferit Shasivari është personi që i ka fotografuar dhe xhiruar në afërsi dy ujq në ndërkohë që banorëve të Sllatinës u apelohet për kujdes të shtuar nga rreziku i këtyre kafshëve të rrezikshme ./Faktiditor/.

Comments