Ujqërit sulmojnë venbanimet në Nerez

136

ujk

Disa banorë të Nerezit kanë vërejtur një ujk të madhe e të zi dhe e kanë paraqitur në polici pasi menjëherë është përhapur panik tek të gjithë banorët e Nerezit, transmeton Telegrafi Maqedoni.

Komuna e Karposhit ka paralajmëruar qytetarët për prezencë të kafshëve, duke e pasur parasysh se vendi është shumë afër malit.

Kjo nuk është hera e parë që banorët e Nerezit të vizitohen nga ujqërit.

Comments