Ushtria Çlirimtare e Kosovës e shkatërroi Jugosllavin përfundimisht

527

Ushtria Çlirimtare e Kosovës kryevepra e kombit tonë është më meritorja për çlirimin e Kosovës dhe viseve të tjera , ishte pikërisht UÇK e cila me luftën e saj të drejtë lidhi aleancë me SHBA -NATO .
Binomi UÇK dhe aleatët dëbuan çizmen dhe administraten pushtuese gjenocidiale jugosllave .
Kosova pa luftën çlirimtare nuk do të çlirohej kurrë , dhe vlerat kombëtare duhet çmuar ruajtur me fanatizem çdo shqiptar i vërtetë .
21 Vite me parë Jugosllavia Kriminale do kapitullonte përballë UÇK-së dhe aleatëve , andaj ti kujtojmë me respekt dëshmoret dhe luftëtaret trima që ishin pakicë vuajtjet e popullit martirizuar .
Lufta vazhdon deri në Bashkim Kombëtar ??✊

Erald Selca

Comments