Vazhdojnë të shtënat me armë në Amerikë

162

Vazhdojnë të shtënat me armë në Amerikë

Në vazhdim të sulmeve me armë në shtetet e ndryshme të Amerikës janë vrarë dhe plagosur dy persona.

Agjencia shtetërore iraniane e lajmeve njoftoi se nga një sulm me armë në qytetin Kansas City të shtetit Misuri të Amerikës, është vrarë një person.

Një sulm tjetër me armë ka ndodhur në qytetin Terl Hills në shtetin e Teksasit të Amerikës ku si pasojë është plagosur një person. Vlen të theksohet se sipas statistikave zyrtare, në Amerikë për çdo ditë mesatarisht vriten 87 persona nga sulmet me armë dhe 183 të tjerë plagosen.

Comments