Veliçkovski: Do ta heqim ndalesën e pirjes së duhanit nëpër lokale

341

partia-liberale-p-euml-rkrah-sjelljen-e-policis-euml-ndaj-emigrant-euml-ve-sirian_hd-780x439

Në fushatën zgjedhore të Partisë Liberale, të mbajtur në Shkup, kryetari i kësaj partie, Ivon Veliçkovski, ka prmtuar se do të vazhdojnë mandatin e Prokurorisë Speciale Publike (PSP).

Më tej, Veliçkovski bën të ditur se partia e tij zotohet për mbrojtje të sekularizmit, orientimit perëndimor të vendit, sundimin e ligjith si edhe nxitjen e sipërmarrësisë.

Veliçkovski tha se do ta heqin edhe ligjin për ndalimin e pirjes së duhanit nëpër lokale dhe të shitjes së alkoolit, pas orës 19.

Comments