Vendosi kamerë në dhomën e gjumit, ajo çfarë pa do t’ju tronditë (Video)

177

Vendosi kamerë në dhomën e gjumit, ajo çfarë pa do t’ju tronditë (Video)

Prej se ekziston njerëzimi, gjërat e mbinatyrshme i kanë hutuar njerëzit më shumë se çdo gjë tjetër

Fantazmat, xhinët dhe më shumë, të gjitha këto “krijesa” ka mijëra vjet që pretendohet se ekzistojnë.

Edhe pse ka njerëz që thonë se nuk ka vend për besime të tilla “primitive” në shoqërinë tonë moderne, ka të tjerë që nuk mund t’i injorojnë disa ngjarje, që ndodh të na lënë të habitur.

E tillë është kjo ngjarje e publikuar në një video në “YouTube”. Një burrë lëshoi një kamerë që të incizonte, para se të flinte, pasi dyshoi për aktivitet paranormal në shtëpinë e tij.

Dhe, kur u zgjua të nesërmen, ajo çfarë pa në video e habiti atë. Videoja ka më shumë se 10 milionë shikime në “YouTube” dhe cilësohet si “dëshmia” e parë e kapur në video e fantazmave.

Shikojeni atë:

Comments