Vërshimet nuk ndalen, kësaj rradhe përfshinë zonën e Gostivarit

269

sanakos4

Vërshimet në gusht nuk po marrin fund duke përfshirë disa nga zonat gjithandej Maqedonisë transmeton Faktiditor.Ata më herët shkaktuan një tragjedi të paparë në Hasanbeg dhe disa zona tjera të Shkupit ndërsa më pas vijuan në Kërçovë ndërsa së fundmi ata kanë përfshirë edhe rajonin e Pollogut gjegjësisht Gostivarit por pa shkaktuar dëme me të mëdha.Dy nga fshatrat ku moti i keq përfshiu rajonin e Gostivarit kanë qenë Gradeci dhe Sanakosi që i përkasin Komunës së Vrapcishtit ku janë shkaktuar përmbytje të vogla .Shiu kishte bllokuar disa nga rrugët kryesore .Kryetari i kësaj Komune kishte dalë në vendin e ngjarjes për të parë gjendjen reale ./Faktiditor/.

 

Foto -Tv-Globi

sanakossanakos1sanakos3sanakos4sanakos5

Comments