Vetëm një qytet në Maqedoni pa billborde parazgjedhore

149
Vetëm një qytet në Maqedoni pa billborde parazgjedhore

Shtipi është i vetmi qytet që nuk ka billborde parazgjedhore.

Asnjë parti politike nuk iu përgjigj thirjes së komunës që të ngjesë billbordet në 14 lokacionet e caktuara.

Partitë thonë se nuk kanë qenë të informuar, por nga komuna e Shtipit u kundërpërgjigjën se thirja është publike dhe qëndron në web faqen e komunës.

Comments