Vetëm VMRO-DPMNE-ja votoi kundër ligjeve të PSP-së

426
Vetëm VMRO-DPMNE-ja votoi kundër ligjeve të PSP-së

Moebel THEMA

Deputeti Pavle Trajanov në seancën e sotme të Parlamentit kërkoi ligje që do ia lehtësonin PSP-së punën dhe të vendosen në rend të ditës.

Megjithatë propozimi i tij është hedhur poshtë nga deputetët prej të cilëve 50 ishin pro derisa 56 tjerë ishin kundër.

Të vetmit deputet të cilët votuan kundër propozim ligjit të Pavle Trajanov, ishin ato të VMRO-DPMNE-së.

Comments