VIDEO/ 4 burra shpëtojnë gruan e bllokuar në makinë nga përmbytjet!

167

 

 

Screenshot_12

Një grua e bllokuar në makinë dhe që rrezikonte nga ujëra e furishëm është shpëtuar falë guximit të 4 burrave të cilët krijuar një zinxhir në mënyrë që ta nxirrnin atë nga makina.

Video është xhiruar në qytetin e Ellicott, një nga vendet më të prekura nga stuhia e fortë që pushtoi shtetin e Maryland, në lindje të SHBA-së.

https://www.youtube.com/watch?v=y5j_OBNr8OY

Comments