Video- Lideri opozitar maqedonas Zoran Zaev duke ndihmuar banorët në zonat e përmbytjeve

374

Zoran Zaev nga LSDM-ja opozitare i ka ndihmuar banoret e zonave qe pesuan nga permbytjet.Ai edhe vete ka marre pjese ne kete aksion ndersa në sanimin e pasojave nga stuhia, janë edhe rreth njëqind të punësuar nga kompania publike komunale “Komunalec” dhe njësitë e zjarrfikësve dhe automjeteve të veçanta që sot në mëngjes kanë arritur në zonat e përmbytura, informojnë nga komuna e Strumicës. /Faktiditor/.

 

Comments