VIDEO/ Prezantohet në stërvitjen e NATO-s në Estoni, tanku robotik ‘Adder’

153

VIDEO/ Prezantohet në stërvitjen e NATO-s në Estoni, tanku robotik 'Adder'

Është prezantuar “shtesa më e re” në fushën e betejës në Estoni, minitanku robot “Adder”. Automjet pa pilot 91 cm i gjatë godet objektivat deri në 1.1 milje larg dhe mund të ndryshojë formën e saj në varësi të kërkesave të misionit.

Comments