Video që preku miliona njerëz në botë, djali me duar të këputura ushqen nënën e tij të paralizuar

136

djali

Kjo është me të vërtetë një video vërtetë e dhimbshme. Tregon momentin e një djali që me duar të këputura bën të pamundurën për të ushqyer nënën e tij të vjetër dhe të paralizuar.

Kjo dramë njerëzore mendohet se është filmuar në Kinë. Mësohet se pas publikimit, video është shpërndarë në mijëra profile në rrjetin social facebook, duke prekur miliona njerëz në të gjithë botën.

Comments