VIDEO/ Shikoni çfarë ka marrë përpara ky kamion

130

VIDEO/ Shikoni çfarë ka marrë përpara ky kamion

Moebel THEMA

Në një rrugë të Malajzisë, është filmuar momenti i pazakontë kur një kamion masiv e shtynte me pjesën e përparme një veturë të vogël.

Kamera e vendosur në helmetën e një motoçiklisti, e ka xhiruar makinën transportuese që shtynte një “Hundai”, rrotat e të cilit gërryheshin për asfalti, duke lëshuar zhurmë rrëqethëse, transmeton “Telegrafi”.

Dyshohet se shoferi që ishte lart në kabinë, nuk dinte se çfarë po ndodhte poshtë tij, derisa është njoftuar nga kalimtarët e rastit.

Por, në bazë të komenteve, thuhet se ai ishte përleshur me shoferin e këtij automobili, dhe pasi e ka përplasur ka nisur ta shtyjë nëpër rrugë.

 

Lexo edhe

Comments