VIDEO/ Shpërthen në flakë shtylla e tensionit të lartë në Tiranë

111

VIDEO/ Shpërthen në flakë shtylla e tensionit të lartë në Tiranë

 

Një shtyllë e tensionit të lartë që ndodhet tek kthesa e Kamzës ka marrë flakë dhe vijon të lëshojë shkëndija.

Siç mund ta shikoni edhe ne videon e publikuar nga JOQ, telat që lidhen në shtyllë dhe përcjellin energjinë elektrike janë duke lëshuar shkëndija.

Banorët bëjnë me dije se momentalisht në banesat e tyre nuk mungon energjia elektrike, por nuk dihet se çfarë do të ndodhë më pas…

 

Comments