Vizitë speciale për Aziz Salihun, ja si duket legjenda e boksit (FOTO)

291
azis

Moebel THEMA

Aziz Salihu nuk po kalon ditë të mira. Legjenda e boksit është duke qëndruar në një spital të Stambollit, ndërsa gjendja e tij nuk duket e mirë, siç shihet edhe në këtë fotografi, shkruan Zëri.

Salihun e ka vizituar në spital kryetari i Komitetit Olimpik të Kosovës, Besim Hasani, së bashku me nënkryetarin Fatmir Makolli, por edhe zhytësi i njohur, Ismajl Kasumi, të shoqëruar nga vajza e Azizit, Monika, raporton Zëri.

Shpresojmë që “Zizi” ta kalojë këtë ‘betejë’ dhe t’i përmirësohet gjendja shëndetësore.

auto_azo1473336840

Comments