Vjen në jetë Spartani, ju shtohet një pushkë familjes së Sokolit

208

Moebel THEMA

Spartan Ukshini është anëtari më i ri i familjes Ukshini nga Gjakova. Ai është nipi i Sami Ukshinit-Komandant Sokolit.
“E kemi pagëzuar Spartan sepse dëshirojmë që të bëhet trim si xhaxhai i tij Koamndant Sokoli”, deklaroi për Gazetën Lajm Xhafer Ukshini, vëllau i Sami Ukshinit dhe babai i Spartanit të vogël.

14569645_10154142322798167_1793044324_n

Comments