VMRO-DPMNE: Bogoevski do të paditet për shifje

107

Moebel THEMA

VMRO-DPMNE-ja ka reaguar ashpër ndaj deklaratave të ish-shefit të DSK-së, Sllobodan Bogoevski, gjatë një interviste në TV Telma.

Kjo parti e kërcënon Bogoevskin me padi penale, duke thënë se ”personi Sllobodan Bogoevski, i dënuar për krim për të cilin ka vuajtur edhe dënim, mbrëmë e shfrytëzoi Tv Telmën dhe kohën që iu dha në emisionin Top Tema, për të thënë, rrena dhe shpifje, duke tentuar të njollosë imazhin e VMRO-DPMNE-së dhe funksionarëve të tyre.”

Për të gjitha këto deklarata të tij, VMRO-DPMNE-ja thotë se Bogoevski do të paditet për shpifje.

Comments