VMRO-ja kërkon 63 mandate deputetësh!

128
VMRO-ja në panik? Kërkon 63 mandate deputetësh!

Moebel THEMA

Lideri i VMRO-DPMNE-së Nikolla Gruevski në fjalimin e tij në tubimin në Shkup theksoi se 11 dhjetori është ditë e rëndësishme për të ardhmen e Maqedonisë dhe se në këto zgjedhje nuk është është e nevojshme vetëm fitorja.

“Por edhe mbështetja për 63 deputetë për VMRO-DPMNE-në dhe koalicionin për Maqedoni të mirë. 63 deputetë që do të thotë porosi e fuqishme tek gjithë ata që mendojnë se mund ta rrethojnë popullin. 63 deputetë që nënkuptojnë fundi i skenarëve të zeza dhe të errëta të Zaevistëve dhe Verushevistëve”, ka thënë Gruevski

Comments