Vogëlushja që del vetëm në rrugë, shpëtohet nga shoferi mendjemprehtë (Video)

197

Vogëlushja që del vetëm në rrugë, shpëtohet nga shoferi mendjemprehtë (Video)

Në një rrugë me përplot trafik në Sidnei të Australisë, një vajzë e vogël qëndronte në cep të trotuarit dhe futej nganjëherë në asfalt

Në mënyrë që të mos ndodhë ndonjë tragjedi, Gary Dring e ka ndaluar veturën dhe ka dalë për ta marrë fëmijën 17-muajsh, transmeton Telegrafi.

Pasi e ka kapur vajzën e paemëruar, afër saj ka shkuar një fëmijë më i rritur dhe e ka marrë me shpejtësi.

Në anën tjetër, familjarët e vajzës që ka ikur vjedhurazi nga shtëpia kanë kuptuar për ndodhinë vetëm pasi e kanë parë fotografinë.

 

https://www.youtube.com/watch?v=ZofLWaW-xQA

Comments