Voglushi vallëzon me nënën e tij në dasmë, mysafirët mbesin pa fjalë[Video]

281

Nëse keni fëmijë – duhet të gjeni mënyrën më të mirë për të kanalizuar energjinë e tyre në dukje të pakufishme.
Vallëzimi është njëra prej mundësive, që përveç se i ndihmon fëmijëve që energjinë e tepërt fizike ta kanalizojnë në diçka të mirë – i’u ndihmon edhe të jenë mirë fizikisht, transmeton lajmi.net

Vallëzimi është më shumë sesa një aktivitet argëtues – është një aktivitet fizik – që shumë njerëz e konsiderojnë më të shëndetshëm sesa fitnesi.

Edhe psikologët këshillojnë vallëzimin për të qëndruar mirë fizikisht dhe psiqikisht, jo vetëm tek fëmijët por edhe tek të rriturit.

Në një dasmë, në skenë për të vallëzuar kishin dalë një djal i vogël me nënën e tij dhe ndodhi ajo që askush nuk e priste.

Vogëlushi i la gojëhapur të gjithë musafirët me lëvizjet dhe vallëzimin e tij. Shikoni videon./Lajmi.net/

Comments