Vokrri telegram ngushëllimi Federatës Braziliane për tragjedinë e Chapecoenses

188

fadil_vokri_aa

KRYETARI I FEDERATËS SË FUTBOLLIT TË KOSOVËS, FADIL VOKRRI, ME NJË TELEGRAM I KA SHPREHUR NGUSHËLLIME FEDERATËS BRAZILIANE PËR TRAGJEDINË E EKIPIT TË CHAPECOENSES.

“Përmes kësaj letre na lejoni të bashkëndjejmë pikëllimin tuaj. Jemi të shokuar dhe të trishtuar me rrëzimin e avionit dhe humbjen e ekipit të ligës suaj. Në emër të Federatës së Kosovës na lejoni të shprehim keqardhjen tonë. Zoti qoftë me ju”, thuhet në telegram ngushëllimin e Vokrrit.

Në tragjedinë e Chapecoenses humbën jetën 71 persona.

Comments