“Vriteni dhe trupin hidhjani qenve”- Gruaja që sfidoi Arabinë Saudite duke dalë pa shami, pret ekzekutimin

103

Një grua në Arabinë Saudite u fotografua pa shaminë e saj dhe tani po përballet me thirrjet për ekzekutimin e saj.

Përdoruesit e rrjeteve sociale kanë reaguar me zemërim, pas shfaqjes së imazhit të kryer në kryeqytet Riad, me një njeri duke bërë thirrje që shteti të “vrasi atë dhe kufomën e saj tja hedhi qenve”.

Fotoja është postuar për herë të parë nga një llogari në emër të Malak Al Shehri, e cila më vonë u fshi, raporton Business Times International./Shqipëriaime.al

Comments