Vuçiç: Duhet njohur Kosova, por ne nuk do ta bëjmë

143

 

aleksandar-vucic

Kryeministri serb, Aleksander Vuçiç ka pranuar se zgjidhja e vetme mes Kosovës e Serbisë, është njohja e shtetit më të ri, por kjo nuk do bëhet.

Gjatë debatit në zgjedhjen e qeverisë së re serbe, ai i ka kthyer përgjigje liderit të LDP-së, përkrahësit të njohjes së Kosovës, Çedomir Jovanoviçit, se ata në Serbi gënjejnë njëri-tjetrin se Kosova është më e çmuara, por individët dinë pak për Kosovën, shkruajnë mediat kosovare.

Vuçiç ka thënë se shumë serbë nuk e kanë idenë se ku ndodhet Drenasi dhe se a jetojnë atje serbë. /Syri.net/

Comments