Vuçiq qorton Gjuriqin: Zvogëloji grindjet në bisedime me shqiptarët

135
Vuçiq qorton Gjuriqin: Zvogëloji grindjet në bisedime me shqiptarët

Në 100-ditshin e qeverisjes, Aleksander Vuçiq ka folur në një konferencë për media, duke mos lënë anash Kosovën.

I pari i Qeverisë së Serbisë foli fjalë të mira për të ashtuquajturin drejtor të Zyrës për Kosovë në Serbi, Marko Gjuriq, por edhe qortoi atë.

“Marko Gjuriq jep shumë energji dhe përpjekje për punën që bën, në të cilën edhe unë duhet shkurtojë disa gjëra. Punon mirë në interes të Serbisë, serbëve, por duhet të zvogëlojë grindjet në bisedime me shqiptarët”, tha Vuçiq.

(Kosova Sot)

Comments