Vuçiqi: Kush flet për Kosovën e Sanxhakun, flet kundër Serbisë

299

Kryetari i Serbisë Aleksandar Vuçiqi iu ka përgjigjur liderit të boshnjakëve Bakir Izetbegoviq.

“Nëse dikush flet për Sanxhakun, Kosovën dhe për shumë gjëra të tjera, ai flet në kundërshtim me Kushtetutën e Serbisë dhe në kundërshtim me rendin e ri ndërkombëtar”, citon “blic” të ketë thënë Vuçiq duke u pyetur se cilat mund të jenë lidhjet e lideri boshnjak me Kosovën.

Kryetari serb e ka quajtur përzierje të Izetbegoviq në punët e brendshme të Serbisë pasi ai kishte thënë se “Vuçiq po flet për paqe por po e vazhdon armatimin”, ndërsa ka pyetur se cilat dha .

Izetbegoviqi po ashtu ka shfaqur habinë se si Vuçiqi në Mitrovicë e kishte madhëruar të akuzuarin e Hagës, Sllobdan Millosheviqin, për krime lufte në Kosovë.

Comments