VV paralajmëron PDK-në: Ne nuk jemi si LDK që ia vrasin veprimtarët e heshtin

158

VV paralajmëron PDK-në: Ne nuk jemi si LDK që ia vrasin veprimtarët e heshtin

Lëvizja Vetëvendosje ka paralajmëruar se nuk do të ndalet se kërkuar dhe punuari qe rasti i vdekjes se aktivistit Astrit Dehari të zbardhet.

Në një postim në “Facebook”, Drita Millaku nga kjo lëvizje ka paralajmëruar PDK-në se VV nuk është si ldk qe ia vrasin veprimtarët e shukatën.

Comments