WhatsApp për iOS merr emoticons (fytyrat) e mëdha, zmadhim ndërsa regjistron videot

260

whatsapp
Zhvilluesit e WhatsApp janë lëkundur gradualisht nga karakteristikat që ishin hasur gjate testimit në grupe të mbyllura te fazes se testimit beta.
Disa nga tiparet e mbrojtura dhe të përmendura në risite me të fundit i ka përditësuar dhe Apple iOS dje, më të shquarat e tipareve të reja përfshijnë emoticons apo fytyrat e mëdha. Përveç emoticons të mëdha, tani ju mund të zmadhoni ndërsa regjistroni video në WhatsApp duke rrëshqitur gishtin tuaj lart dhe poshtë.

Përmirësime ne chat janë gjithashtu pjesë e përditësimit që ju tani mund të zgjidhni biseda të shumta ti arkivoni, fshini, apo të shënoni si të lexuara. Optimizimet rritin përmirësimin ne kohën mesatare te pergjigjes ne chat përveç ngarkesës se menaxhimit të mesazhit. Shumica e karakteristikave të reja në WhatsApp janë aplikuar fillimisht tek versionet e iOS të aplikacionit dhe më pas të vijë në versionin Android të tij.

Karakteristika të ardhshme të zbuluara nga WABetaInfo përfshijnë shtimin dhe heqjen e fotove me rreshqitje. Tipari i shume-përfolur i mbështetjes nga GIF do të vijë së shpejti me mbështetjen GIPHY për përmirësimin e zbatimeve te reja. WABetaInfo ka gjetur edhe nje kod i cili vuri në dukje një nderthurje të re ne nderfaqen e perdoruesit duke u testuar për biseda ne WhatsApp. krokodili.al

Comments