Xhaferi ia qartëson Adilit: Je bartës i mandatit të BDI-së

207

Moebel THEMA

xhaferi1

Deputeti i pavarur, tani anëtar i partisë Uniteti, Zylfi Adili- Qufa ka thënë se ka realizuar takime me familjarët e të burgosurve të “Monstrës”, duke kërkuar që të mos manipulohet me ndenjat e të burgosurve. Por, deputeti i BDI-së Talat Xhaferi ka korrigjuar Adilin duke thënë se kjo ka ndodhur derisa ai ka qenë funksionar i BDI-së.

“Je bartës i mandatit të BDI-së, do ishte etike që të thuash BDI urdho mandatin dhe do shkoj me program tjetër. Pra flasim për kohën kur ke qenë pjesë e BDI-së”, ka thënë Xhaferi i BDI-së.

Madje, Xhaferi ka vijuar me qëndrimin se LSDM fillojë të manipulojë me “Monstrën” që në shkurt të vitit 2015 dhe sipas tij nëse Prokuroria nëse ka të dhëna të mjaftueshme, ajo nuk ka kurfarë pengese që të ngrit procedurë.

Comments