Zaev dhe Gruevski nesër përballen në gjyq

140
Zaev dhe Gruevski nesër përballen në gjyq

Pas disa ditësh prolongim për nesër në Gjykatën themelore Shkupi 1 është caktuar seancë për rastin “Puç“ ku një nga të akuzuarit është edhe kryetari i LSDM-së Zoran Zaev.

Seanca e kaluar ishte shtyer për shkak të një gjykatësi të sëmurë, por nuk është paraqitur as edhe dëshmitari në rastin e kryetarit të VMRO-DPMNE-së Nikolla Gruevski

Comments