ZAEV: Do ketë 63 deputetë, por nga opozita e bashkuar

135
Image result

Moebel THEMA

Lideri i LSDM-së Zoran Zaev në profilin e tij në Fejsbuk ka komentuar deklaratën e liderit të VMRO-DPMNE-së Nikolla Gruevski i cili në tubimin e sotëm partiak kërkoi 63 deputetë nga ithtarët e tij.

“Ka kërkuar Gruevski nga qytetarët 63 deptuetë…Do ketë 63 deputetë por nga opozita e bashkuar me qytetarët, që asnjëherë më shumë ta nënçmojë Maqedoninë. Përfundoi koha e autokracisë. Vjen koha e drejtësisë, lirisë, demokracisë dhe unitetit. Maqedonia do ta mposht regjimin”, ka shkruar Zaev.

Comments