Lideri i LSDM-së Zoran Zaev, sot ka surptizuar anëtarët dhe sipmatizantët e OBRM-PDUKM-së në Rosoman.Ai është paraqitur në tendat e anëtarëve të OBRM-PDUKM-së të cilët shpërndanin fletushka dhe ju dhuroi materiale nga programi i tij “Për jetë në Maqedoni”, me të cilin garon opozita maqedonase, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Anëtarët e OBRM-PDUKM-së nuk e duan këtë misafir, mirëpo pasi i zu të papërgatitur, pa fjalë e morën “dhuratën” e Zaevit.

zoran-zaev