Zaev: Nuk më shkon ndërmend që ti shpjegoj Gruevskit edhe për TVSH-në!

45

Moebel THEMA

a124

 

Të gjitha paratë do të kthehen në Buxhetin e shtetit, dhe ne si qeveri e  ardhshme, serioze, e përgjegjshme, të gjitha paratë do të kthejmë  juve, qytetarëve.

 

5 pikat kryesore janë baza e këtij Plani. Njëra prej tyre është për të kthyer paratë. Si? Njëra  mënyrë është kthimi 15%  i TVSH-së 15 nga çdo llogari fiskale kur të bleni. Atë që nuk e kupton Gruevski, është se këtu parashikohet për të kthyer paratë qytetarëve, por nuk ka përqinde dhe provision për familjen. Kjo do të thotë një page shtesë për çdo familje. Por Gruevski nuk i kupton përqindet e këtilla. nuk

 

Nuk mundesha të paramendoja se në mes të fushatës, do të jem në gjendje për të shpjeguar Gruevskit se si funksionon një Qeveri, pas qeverisjes së tij 10 vjeçare.

 

Gjoja economist, magjistër, çuditet se pse atë nuk e kam bërë unë në Strumicë, dhe jam duke u habitur se ai nuk e di se vendimet e tilla merr Qeveria, komunat nuk kthejnë TVSH, Qeveria I merr ato vendimet dhe ajo e kthen shumën e TVSH-së. Premtoj-Qeveria e re, të cilën do ta udhëheq unë, atë do ta bëj për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë! Do të kthejmë paratë qytetarëve! Prapa te qytetarët!

 

Jo vetëm atë. Pagat do të rriten. Paga mesatare nga 30.000 denarë dhe paga minimale nga 16.000 denarë. 10 vjet me rradhë, Gruevski I gënjente qytetarët se rritja e pages minimale nuk mundet të realizohet, dhe tani, në Realen e tij parazgjedhore ju premton një page minimale prej 14.000 denarësh. Përsëri për punëtorët e industrisë së tekstilit dhe të lëkurës më pak para. Ata I ndan! Për ata nuk paska pasur para. Kjo është njëra prej ndarjeve reale që I bën, dhe kjo do të marrë fund më 11 dhjetor! Po përfundon koha e ndarjeve në Maqedoni. Mjaft me ndarjet! Maqedonisë I duhet bashkësi, barazi. Maqedonisë I duhet ardhmëri, I duhet jetë!

 

Kjo shoqëri do të jetë e ndershme ndaj të gjithëve. Me institucione në shërbim të qytetarëve. Me kompani të forta vendore, me praksa të suksesshme  që do të hapin vende të reja pune, që do të sigurojnë të ardhmen për të rinjtë në Maqedoni.

 

Kam arritur sukses në Strumicë, atë me çfarë Gruevski nuk mundet të pajtohet, qyteti ka certificate për ambient të mire të biznesit, për praksa më të mira të biznesit dhe të administrates së suksesshme, për një qasje unikate deri te kompanitë të reja dhe ato që po ekzistojnë.

 

E sollëm gazin, si energjes ekologjik dhe i lire, ju, në Tetovë e dini shumë mire kur bëhet fjalë për ndotjen. Jut ë rinjtë e Tetovës, dhe 44 kilometra prej këtu, në qendrën e Shkupit, miliardë euro për muze dhe monumente.

Mbytet Tetova, mbytet Maqedonia nga qeverisja kriminale e Qeverisë, që përfundimisht, ja po merr fund për 17 ditë. Po merr fund qeverisja e tij!

Të nderuar miq, çdo gjë që është shkruar në Planin për Maqedoni, që e kemi bërë bashkë me ju qytetarët, do të kthejmë në ardhmëri tone për mirëqenie për të gjithë ne!

Për 17 ditë do të çahet Sharri nga gëzimi për jetën që po vjen! Po vjen koha e re, shansi i ri për jetë!

 

11 dhjetor është Shansi juaj për jetë, jeta përmbahet në numrin 4! Në numrin 4 të vendeve votuese është bashkësia, e drejta, e ardhmja, liria, demokracia, e ardhmja jonë e përbashkët!

 

Ta votojmë numrin 4! Ta votojmë jetën në Maqedoni!

 

Asgjë nuk varet më nga Gruevski!varet nga ju qytetarët!

 

Të dalim më 11 dhjetor për të votuar jetën në Maqedoni!

Comments