Zaev: Vëmendje e fortë e OSBE-së për zgjedhje demokratike

103

 

Moebel THEMA

Lideri i LSDM Zaev sot është takuar me delegacionin e OSBE-së e drejtuar nga nënkryetari i këshillit parlamentar për Europën Juglindore dhe kordinatori special për zgjedhjet e 11 dhjetorit, Roberto Bateli, njofton Zhurnal.

Zgjedhjet në dhjetor duhet të jenë fer dhe demokratike dhe se Maqedonisë i duhet një proces stabil, ka qenë ky mesazhi i diplomatit të OSBE i cili ka shprehur mbështetje të fuqishme për organizimin e zgjedhjeve duke thënë se vetëm institucionet demokratike në vend mund të ndihmojnë në zhvillimin ekonomik të Maqedonisë duke hapur kështu dhe vende të reja të punës, transmeton Zhurnal.

Comments