Zbulohet sekreti i shekullit, ja kush e dërgoi Rugovën në takim me Millosheviqin? – Video

167

Moebel THEMA

Zonja Lumi Hadri – Devine, më 8 shtator 2016, kishte thënë diçka të pa përmendur deri tash. Shikoni emisionin nga minuta 29, ose vetëm këtë pjesë që ia shkëputa unë emisionit.

Aty do të dëgjoni zonjen në fjalë se si pohon pa ngurrim se shkuarjen e Rugovës te Millosheviqi gjatë kohës së bombardimeve e kishte kurdisur një zyrtar i lartë amerikan. Pse kjo zonjë nuk tregon emrin e atij zyrtari është çështje e saj, por nga dëshmia e saj në emision del që SHBA kishin arritur ta fusin në Rezidencën presidenciale të Millosheviqit, njeriun e vet, Rugovën, për t’ia parë gjendjen psikologjike prej krimineli.

Këtë mund ta bëj vetëm Amerika e madhe dhe njerëzit Gjigant si Rugova!

Dëgjone dëshminë e zonjës Lumi Hadri – Devine.

 

Comments