Zejd Rexhepi: Nevojitet solidarizim kombëtar për “Hasanbegun”

126

v3

Ngushëllime familjeve të viktimave, ndërsa të vdekurit Zoti i shpërbleftë me të mirat e Tij në jetën e amshuar.
Tash nevojitet që te gjitha institucionet e vendit dhe te gjitha shoqatat joqeveritare të drejtohen drejt këtyre vendbanimeve dhe të gjenden në ndihmë të banorëve tê Hasanbegut.Banorët e Hasanbegut kanë nevoj për unitet dhe solidarizim kombëtar, të jemi pranë tyre.
(Marrë nga facebook i Zejd Rexhepit)

Comments