ZENDELI: EJANI ME NE QË TË SHPËTOJMË NGA KTHETRAT E ATYRE QË NËPËRKËMBËN ÇDO GJË SHQIPTARE

148

fadil

 

Fadil Zendeli kryetar i RDK-së në videon spotin e publikuar për zgjedhjet e 11 dhjetorit ka thënë se duke besuar se detyra e intelektualit është misionar, nuk ka pranuar asnjëherë që të jetë vetëm vëzhgues i fatit të popullit dhe për këtë arsye ka bërë përpjekje për të ndryshuar atë jo vetëm nëpërmjet edukimit të gjeneratave të reja, por edhe me angazhim politik.

“Gjithë këto vite sa jam marr me politik jam bindur se ‘O sot, o kurrë’, duhet të dëshmojmë se shqiptarët e Maqedonisë kanë kapacitet të marrin fatin e vet në duart e tyre. Andaj ejani me ne që të shpëtojmë nga kthetrat e atyre që nëpërkëmbën çdo gjë shqiptare”, ka thënë Fadil Zendeli.

Comments