Zeqiri: Federalizimi është propagandë e Qeverisë (VIDEO)

198

zeqiri

Nuk ka rrezik nga federalizimi. Maqedonia është një shoqëri dhe do të jetë një, e barabartë për të gjithë qytetarët dhe për këtë po bën përpjekje LSDM, ka thënë Muhamed Zeqiri nga kjo parti, në intervistën e tij dhënë për REL, transmeton Portalb.

Sipas tij, Zoran Zaev nuk ka premtuar asgjë që nuk parashihet me Kushtetutë dhe se tema për federalizim është ngre nga koalicioni qeveritar VMRO-DPMNE dhe BDI, duke mos pasur çfarë t’i ofrojnë qytetarëve.

Comments