Zëvendësministri Nuhiu në Forumin e dytë për Bashkëpunim Ndërkombëtarë policorë për koridorin e ri të Euroazisë

155

Moebel THEMA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zëvendësministri i Punëve të Brendshme i Maqedonisë Agin Nuhiu ka marrë pjesë në Forumin e dytë për Bashkëpunim Ndërkombëtarë policorë për koridorin e ri të Euroazisë që është mbajtur në Lianyngang të Republikës së Kinës.

Në këtë eveniment të organizuar nga Ministria për siguri publike e Republikës Popullore të Kinës, në emër të MPB-së kemi vlerësuar kontributin e organizatave ndërkombëtare në luftën e krimit transnacional duke marrë për detyrë që të kultivojmë në vazhdimësi strategjinë për forcimin e aktiviteteve kundër krimit në mbarë botën me një vizion të qartë për një botë më të sigurt! ka deklaruar njeriu i dytë i MPB-së Agim Nuhiu transmeton Faktiditor.
Ndërtimi i kapaciteteve për një bashkëpunim ndërkombëtar policor, forcimi i bashkëpunimit në industrinë e sigurisë dhe ndërtimi i “logjistikës së sigurisë” duhet të mbështeten pa ndonjë hezitim nga të gjithë aktorët e jetës publike është shprehur Nuhiu./Faktiditor/.

 

Comments