Zgjedhje të qeta në Strugë dhe Ohër (VIDEO)

77

Zgjedhjet pa probleme po zhvillohen edhe në qytetin e Strugës dhe Ohrit.

Qytetarët e intervistuar thonë se presin që këto zgjedhje të sjellin ndryshime në vend.

Përfaqësuesit e qendrave të votimit njoftojnë se të gjitha vendvotimet janë hapur në kohë dhe nuk janë regjistruar probleme me materialet zgjedhore.

Comments